Hvem er jeg

Lidt om mig selv

Jeg hedder Poul Erik Jacobsen, er 73 år og gift  med Gerda siden 1976. Har en datter på 47 år og en søn på 44 år samt tre børnebørn på 9, 19 og 22 år, og et oldebarn på godt 18 måneder.

Jeg er uddannet arkitekt.

I starten af Gerda`s sygdom kunne jeg godt tage på arbejde, og være væk hele dagen. Men jeg ringede hjem flere gange i løbet af dagen. Jeg havde det dårligt med at være over 50 km. væk. Jeg havde heldigvis hjemmearbejdsplads, så det blev til, at jeg kunne være hjemme 2-3 dage om ugen. Efter et par år gik det ikke længere. Jeg sagde mit job op, da jeg blev 60 år i august 2007.

Mit arbejdssted foreslog, at jeg kunne starte mit egen firma, og så fortsætte med at arbejde for dem hjemmefra. Det gjorde jeg så, og det stod på i ca. halvandet år. Så gik det heller ikke længere. Godt nok var jeg hjemme, men sad ofte begravet i arbejdet, ligesom jeg også skulle deltage i møder uden for hjemmet. Det var ikke nok at jeg fysisk var tilstede. Gerda følte  nok ikke at jeg var så nærværende.

Da jeg havde løst de aftalte opgaver, lukkede jeg mit lille firma, og blev fuldtids pårørende.

 Og det er det, min hjemmeside handler om.

 

Aarhus Rådhus 1976